Ρύθμιση, εγκατάσταση

Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης

Στην FreshAir αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση OTE TV – Nova & όλων των ελεύθερων καναλιών μέσω δορυφόρου, την τοποθέτηση του δορυφορικού πιάτου αλλά και τον έλεγχο ή ρύθμιση των ήδη τοποθετημένων δορυφορικών κεραιών με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντας πάντα την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση για το σπίτι  ή την πολυκατοικία σας.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει ο δορυφορικός εξοπλισμός μπορούμε να παρέχουμε ότι χρειάζεται για μια σωστή εγκατάσταση όπως δορυφορικό πιάτο, βάση στήριξης του δορυφορικού πιάτου και καλώδια.

Η τοποθέτηση των καλωδίων γίνεται πάντα με γνώμονα την σωστή λειτουργία αλλά και το σωστό αισθητικό αποτέλεσμα,.

Όλα τα υλικά που παρέχουμε είναι επώνυμα,ευρωπαϊκής προέλευσης στις πιο οικονομικές τιμές.

Επίσης μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση δύο ή περισσότερων δορυφορικών πιάτων παράκεντρα με διπλή βάση, αρκεί να έχει διάμετρο πάνω από 80 cm.

Υπάρχει η δυνατότητα εάν το σπίτι σας έχει σωστή καλωδίωση για την επίγεια κεραία να περάσει απο αυτήν και το δορυφορικό σήμα.

Αυτό γίνετε με την εγκατάσταση ειδικών μικτών που ενώνουν το σήμα από το δορυφορικό πιάτο με το σήμα από την επίγεια ψηφιακή κεραία και καταλήγουν σε μια πρίζα με δυο εξόδους,μια δορυφορική και μια επίγεια.

Η εγκατάσταση του δορυφορικού πιάτου από τον τεχνικό μας περιλαμβάνει:

 • Την τοποθέτηση της βάσης στήριξης του πιάτου σε κάγκελο ή σε τοίχο
 • Το μοντάρισμα και την τοποθέτηση της δορυφορικής κεραίας ΟΤΕ-tv ή nova
 • Την ρύθμιση του δορυφόρου
 • Την στήριξη του καλωδίου και την σύνδεση αποκωδικοποιητή με την τηλεόραση σας.

Αν δείτε την ένδειξη <αναζήτηση σήματος> ή <ελέγξτε το καλώδιο> ή αν η εικόνα σας κάνει σπασίματα και παγώματα τότε χρειάζεται να σας επισκεφτεί ο τεχνικός μας, να κάνει διάγνωση του προβλήματος και να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα σας.

Εγκατάσταση, ρύθμιση και επισκευή κεραίας τηλεόρασης

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την εγκατάσταση της κεντρικής αλλά και ατομικής κεραίας τηλεόρασης.

Η σωστή λήψη του επίγειου σήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά κυρίως στην τοποθέτηση και επιλογή των σωστών υλικών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περιοχής και εγκατάστασης.

Σε περίπτωση που η εικόνα στην τηλεόρασή σας κάνει τα γνωστά παγώματα και σπασίματα σημαίνει ότι έχετε πρόβλημα με το σήμα που λαμβάνει η τηλεόραση η ο αποκωδικοποιητής.

Το πρόβλημα του σήματος συνήθως οφείλεται στις εξωτερικές κεραίες λόγο της παλαιότητας τους και στην έκθεση τους στα καιρικά φαινόμενα.

Σε κεντρικές εγκαταστάσεις με πολλές πρίζες ο κεντρικός ενισχυτής του σπιτιού η της πολυκατοικίας μπορεί να χάσει την απόδοση του λόγο παλαιότητας ή από υπερτάσεις ρεύματος της Δεη.

Τέλος μπορεί να οφείλεται σε φθαρμένη καλωδίωση η σε πρόβλημα των πριζών.

Ο τεχνικός μας θα έρθει στο χώρο σας και θα κάνει έλεγχο με πεδιόμετρο για την σωστή διάγνωση του προβλήματος και θα προβεί σε επισκευή,εγκατάσταση ή ρύθμιση των επιμέρους συστημάτων.

Όλα τα υλικά που παρέχουμε είναι επώνυμα,ευρωπαϊκής προέλευσης στις πιο οικονομικές τιμές.

 • Εγκατάσταση

  • Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης και ενισχυτή
  • Εγκατάσταση και τοποθέτηση εξωτερικής κεραίας
  • Στήριξη κεραίας με ειδικές βάσεις σε κάγκελο η τοίχο
  • Εγκατάσταση κεντρικού ενισχυτή.
 • Ρύθμιση

  • Ρύθμιση κεραίας και ενισχυτή
  • Ρύθμιση της εξωτερικής κεραίας στο πιο σωστό κέντρο εκπομπής με πεδιόμετρο
  • Ρύθμιση του ενισχυτή ώστε να καλύψει τις πρίζες του σπιτιού σας
  • Συντονισμός τηλεοράσεων ώστε να πιάσουν όλα τα κανάλια της digea.
 • Επισκευή

  Αν κάποιο πρόβλημα είναι μεμονωμένο όπως π.χ χαλασμένο καλώδιο ή πρίζα γίνεται επιτόπου αντικατάσταση.

Αφού ο τεχνικός έχει κάνει την εγκατάσταση της εξωτερικής κεραίας θα πρέπει να αποφασίσει αν θα χρειαστεί ενισχυτής ψηφιακού σήματος.

Ο ενισχυτής στα αστικά κέντρα χρειάζεται συνήθως όταν έχουμε αρκετές πρίζες και διακλαδώσεις που μειώνουν σημαντικά το σήμα και πρέπει να ενισχυθεί ώστε να φτάσει σωστά στην τηλεόραση μας.